Lidt om hvem jeg er, og så'n...

Protein-drik

Faktuelle data:

Navn: Tage Falz Billeskov
Kopæl: Aarhus
Født: Oktober 1959
Næringsvej: Produktionsteknolog - tidligere smed
Børn: 2 knægte på over de 30
Bil: Toyota Corolla
Gift: Ja
Kat: Nej

Ellers:
- har jeg en tendens til at samle på alt hvad der ikke længere fremstilles af Arnold Rapido.

Så'n startede det (tror jeg nok)

Det startede nøjagtig lissom de allerfleste gange - nemlig at det er ens egen fader, som (velmenende) kommer, og stikker én et startsæt i hånden - nogle gange pakket ind i enten fødselsdags-, eller jule-gavepapir - andre gange bare fordi...

Herefter kan der så ske 1 af 2 ting:

1: Knægten er for ung til sligt, og inden året er omme, er sættet smadret til ukendelighed - har nemlig haft Märklin i de helt unge dage...

2: Imens der køres, bliver knægten holdt på behørig afstand indtil dennes motorik er på plads, og en gradvis indføring i modeljernbanens etik og omgang, munder ud i en livslang hobby.

I årene der kom:

- gik jeg så´n on/off med hobbyen - mest off - men når jeg var på, kunne kun meget få komme i kontakt med mig. Jeg elsker at planlægge, og mit shopping-gen går amok i de måneder det varer. Derfor sidder jeg også nu, med en anseelig mængde udstyr og tilbehør, som jeg fortvivlet prøver at finde plads til på mit næste projekt.

Jeg har dog aldrig haft et fast anlæg - så´n helt færdigt - det nærmeste jeg er kommet, er et halvfærdigt mini-anlæg (se nedenstående foto), som blev skrottet fordi jeg skulle flytt´ (!).

Mit første anlæg

Dette er desværre det eneste foto jeg har af hele anlægget, men jeg har lidt del-billeder derfra - dem kan du se HER.

PS. Billedet er fra før digitaltkameraet dukkede op - derfor den tvivlsomme kvalitet...

Nu:

- har jeg lige lavet en "prøvekørsel" på en lille skinne-oval med barnebarnet på 3 år, og det gik over al forventning (metode 2). Anyrail blev installeret i puter-tøjet, og jeg har nu lagt sidste hånd på et anlæg med 56,5 meter skinner, 45 sporskift og 3 krydssporskift. Anlægget måler 300 X 105 cm., så jeg er glad :o)

Du kan se sporplanen HER

Ellers:

- har jeg haft akvarier som hobby i næsten hele mit liv. Så meget at jeg har holdt foredrag om det i det ganske land, skrevet over 170 artikler til blade og tidsskrifter i ind-, og udland, samt fået udgivet en bog om emnet.

Endvidere er jeg særdeles optaget af det, at lave hjemmesider helt fra første pixel, og dette site da er også lavet helt fra bunden af. Bøger om web-programmering fylder næsten lisså meget som mine akvariebøger, og jeg kan stadig benoves over, at kunne få f.eks. en grøn firkant til at lyse rød, når man fører musen henover den.

Dette site er et såkaldt "under-site" til min "rigtigé" hjemmeside, så hvis du også interesserer dig for akvariefisk, kan du prøve at besøge den.

falz.dk - BilleskoW´s Web-uniWers